From
Subject
Time (UTC)
notify@twitter.com
Бледолики Џентлмен (@premnogulichno) liked one of your Tweets!
2016-09-27 12:19:36
To: Cicero_IX 🚁
From: notify@twitter.com (sender info)
Subject:

Бледолики Џентлмен (@premnogulichno) liked one of your Tweets!


Received: 2016-09-27 12:19:36
Бледолики Џентлмен
liked your Tweet.
View
 
=
Cicero_IX 🚁 @Cicero_IX
 
„Водство на Клинтон по жестоката ТВ-дебата со Трамп“ *Никаде не го прикажува водството на Хилари против Трамп*. Битно да се пише нешто. Sad! twitter.com/dw_macedonian/…