From
Subject
Time (UTC)
notify@twitter.com
Batakoja (@batakoja) replied to your Tweet!
2016-09-11 06:28:49
To: Cicero_IX
From: notify@twitter.com (sender info)
Subject:

Batakoja (@batakoja) replied to your Tweet!


Received: 2016-09-11 06:28:49
Batakoja
replied to your Tweet.
Reply
Cicero_IX   @Cicero_IX
Sep 11
@batakoja истото тоа истражување покажува дека Македонија покажала значителен успех во полето на економијата и одржливоста 1/2
Batakoja
@batakoja
Sep 11
 
@Cicero_IX не знам кај успеа да видиш успех во нијансите на сива зона, од последно во последно место.
View conversation