From
Subject
Time (UTC)
notification+kjdkdhu-3uvm@facebookmail.com
[True Love󾌧󾌧] Kjo o erolinda motra imee
2016-08-09 21:09:52
To: True Love󾌧󾌧
From: notification+kjdkdhu-3uvm@facebookmail.com (sender info)
Subject:

[True Love󾌧󾌧] Kjo o erolinda motra imee


Received: 2016-08-09 21:09:52
  Qendrim Sulejmani , Edoniss Ok dhe 5 të tjerë postuan në True Love󾌧󾌧 .       Qendrim Sulejmani Gusht 9 në 11:09.MD   Kjo o erolinda motra imee I ka 13 vjet Nga gilani Single ish djem mos ju gjunju se sjauu rrad Tkomrrush Tkomloqk Tkomzemer Tkomshpirt Tkommatmir Spodi mashum teduaa Kjo o erolinda motra imee I ka 13 vjet Nga gilani Single ish djem mos ju gjunju se sjauu rrad Tkomrr...   Pëlqej Komento    
   
 
   Facebook
 
   
   
 
Qendrim Sulejmani, Edoniss Ok dhe 5 të tjerë postuan në True Love󾌧󾌧.
 
   
Qendrim Sulejmani
Gusht 9 në 11:09.MD
 
Kjo o erolinda motra imee
I ka 13 vjet
Nga gilani
Single ish djem mos ju gjunju se sjauu rrad
Tkomrrush
Tkomloqk
Tkomzemer
Tkomshpirt
Tkommatmir
Spodi mashum teduaa
Kjo o erolinda motra imee
I ka 13 vjet
Nga gilani
Single ish djem mos ju gjunju se sjauu rrad
Tkomrr...
 
Pëlqej
Komento
 
 
   
   
 
Shiko në Facebook
   
Ndrysho  cilësimet e emailit
 
   
   
Përgjigju këtij emaili për të komentuar në këtë postim.
 
   
   
 
Ky mesazh u dërgua te deleted@email-fake.pp.ua. Nëse nuk dëshiron që në të ardhmen të marrësh emaile të tilla nga Facebook, çregjistrohu.
Facebook, Inc., Attention: Community Support, Menlo Park, CA 94025