From
Subject
Time (UTC)
notification+kjdkdhu-3uvm@facebookmail.com
Álbiń Śelmàńì, Albbin Emini dhe Alban Qeriqi sot e kan ditëlindjen
2016-08-01 05:40:17
To: Tringa Gashi
From: notification+kjdkdhu-3uvm@facebookmail.com (sender info)
Subject:

Álbiń Śelmàńì, Albbin Emini dhe Alban Qeriqi sot e kan ditëlindjen


Received: 2016-08-01 05:40:17
 
  Ndihmoni Álbiń Śelmàńì, Albbin Emini dhe Alban Qeriqi që të festojnë ditëlindjet e tyre   2016-08-01   Álbiń Śelmàńì   Shkruani në kohështrirjen e tij   Albbin Emini   Shkruani në kohështrirjen e tij   Alban Qeriqi   Shkruani në kohështrirjen e tij    
   
 
   Facebook
 
   
   
 
Ndihmoni Álbiń Śelmàńì, Albbin Emini dhe Alban Qeriqi që të festojnë ditëlindjet e tyre
 
2016-08-01
 
Álbiń Śelmàńì
 
Shkruani në kohështrirjen e tij
 
Albbin Emini
 
Shkruani në kohështrirjen e tij
 
Alban Qeriqi
 
Shkruani në kohështrirjen e tij
 
 
   
   
 
Kaloni tek Facebook
   
Planifiko një ngjarje
 
   
   
 
Ky mesazh u dërgua te deleted@email-fake.pp.ua. Nëse nuk dëshiron që në të ardhmen të marrësh emaile të tilla nga Facebook, çregjistrohu.
Facebook, Inc., Attention: Community Support, Menlo Park, CA 94025