From
Subject
Time (UTC)
notify@twitter.com
Скараџија (@TRiddler88) liked one of your Tweets!
2016-09-06 17:30:23
To: Cicero_IX
From: notify@twitter.com (sender info)
Subject:

Скараџија (@TRiddler88) liked one of your Tweets!


Received: 2016-09-06 17:30:23
Скараџија
liked your Tweet.
View
 
=
Cicero_IX @Cicero_IX
 
Трамп денес се сретна со синдикални лидери и имаше митинг во Охајо, во меѓувреме Хилари се утепа од кашлање. Сами заклучете...