From
Subject
Time (UTC)
notify@twitter.com
☜★☞ Чиз ☜★☞ (@RealPodochnjak) has sent you a Direct Message on Twitter!
2016-10-08 08:08:35
To: Cicero_IX
From: notify@twitter.com (sender info)
Subject:

☜★☞ Чиз ☜★☞ (@RealPodochnjak) has sent you a Direct Message on Twitter!


Received: 2016-10-08 08:08:35
☜★☞ Чиз ☜★☞ sent you a Direct Message.
Де бе ја сум летал многу со Палер ко мал. Имаше една несреќа во Охрид Авион Фокер што леташе од Женева до Скопје беше пренасочен за Охрид поради невреме и се урна на Галичица пошо и у Охрид имаше невреме. Некаде пред нова година беше. Пријателки и колешки на мајка ми и тетка ми загинаа.
Reply